title-icon-sjoaOm Sjoa Rafting

Vi i Sjoa Rafting jobber hele tiden for å gi våre gjester de beste naturopplevelsene, og beviset på at vi lykkes er at et høyt antall av våre gjester kommer fornøyde tilbake året etter, for å gi venner, kollegaer eller familien opplevelser utenom det vanlige.

Når du kommer til oss, får du den beste beliggenheten i Sjoa, som nærmeste nabo til elva – i kjernen av våre fantastiske naturopplevelser. Her slipper du våte og kalde bussturer etter aktivitetene! Leiren vår er unik, og skaper den perfekte atmosfæren rundt din tur hit. Den er både samlingsstedet for aktiviteter, villmarkscamp for deg som vil sove i lavvo, og innendørs overnatting for deg som ønsker det.

I tillegg inneholder leiren fantastiske selskapslokaler der vi serverer våre gjester mat, i tillegg til at vi har Nord-Gudbrandsdalens billigste bar. Alt i naturskjønne omgivelser med tradisjonsrike bygninger i Heidal, den bygda i Norge med flest freda gårder. Sjoa Rafting er den eldste og største aktøren i Sjoa, «the original» – velkommen til oss!”

Sjoa Rafting as. – The original!

Sjoa Rafting AS er en allsidig aktivitetsbedrift med rafting som hovedaktivitet. Vår beliggenhet ved Sjoas bredd i Heidal, gjør at vi har den best tenkelige lokalisering ved Europas beste raftingelv. Dette gjør rafting og elvebrett til helt naturlige hovedaktiviteter.

Vi ønsker å formidle våre aktiviteter som naturopplevelser, hvor vi benytter oss av de naturgitte ressursene omkring oss.
Ingen dager er like, temperaturer, nedbør, sol og vind skifter fra vår til høst. Derfor kan vi heller aldri si noe absolutt om hva som kan forventes, men vi bygger våre turer opp rundt mange års erfaring.

Sjoa Rafting AS tilbyr skreddersydde aktivitetsopplevelser for enkeltpersoner, grupper, bedrifter, skoleklasser, utdrikningslag, etc..

Velg mellom rafting, juving, elvebrett og mye annet, alt dette på og rundt Europas beste raftingelv: Sjoa. Dette er viktige valg som du skal overlate til profesjonelle!

Våre aktiviteter matcher behov og ønsker for deltakere over 15 år og vi anbefaler derfor vårt søsterselskap, Sjoa Familierafting til aktiviteter, hvor våre yngre gjester, under 15 og helt ned til 3 år, er i fokus.

Sjoa Familierafting ligger ved idylliske Gudbrandsdalslågens bredder en kort kjøretur fra Sjoa Rafting og tilbyr opplevelser til vanns, til lands, og i lufta for hele familien.

Søsterselskapene,Sjoa Rafting AS og Sjoa Familierafting, har mange års erfaring og samarbeider og styrker hverandre slik at vi kan gi våre gjester de beste opplevelsene.

Valg av raftingselskap

Å velge et raftingfirma for å ta deg, dine venner, familie eller medarbeidere sikkert ned elva er et viktig valg. Det er klart sikrest å velge en solid aktør med lang erfaring

Vi vil gjerne dele våre erfaringer med deg. Det starter med deg!

Hvorfor velge Sjoa Rafting:

  • Vi er raftingaktøren i Norge med størst og lengst erfaring
  • Vi har Europas beste beliggenhet for rafting og andre elveaktiviteter
  • Vi har den beste leiren med mest plass
  • Leiren vår har atmosfære
  • Vi ligger helt inntil elva, slik at all transport er et minimum
  • De fleste turene ender opp i leiren vår.
  • Vi har et bredt utvalg av aktiviteter å by på