Personvern

Personvernerklæring for Sjoa Rafting  AS

Behandlingsansvarlig:
Daglig leder er på vegne av Sjoa Rafting AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres:
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:
Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
Vårt fakturasystem inneholder i tillegg kjøpshistorikk.
Vi benytter Google Analytics til å analysere adferdsmønster på vår nettside, men denne informasjonen behandles helt anonymt og kan ikke knyttes til deg som kunde.
Under noen av våre turer blir det tatt bilder som kan kjøpes etter endt tur. Det vil bli informert på forhånd om det blir tatt bilder eller ikke.

Formål med behandlingen:
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.
Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS.
Dersom det blir tatt bilder under turen vil disse være tilgjengelige for kjøp etter endt tur, og kan også bli benyttet til markedsføring (web, print eller sosiale medier) Dette vil da være for å markedsføre produktene våre.

Grunnlaget for behandlingen:
Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).
Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger:
Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider eller til våre ansatte i forbindelse med kjøp eller avtaleinngåelse.

Informasjonskapsler:
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). benytter informasjonskapsler for følgende formål:
* Analyse av hvordan hjemmesidene benyttes av de besøkende
* Skreddersøm av innhold basert på hvordan brukerne bruker nettstedet
* Oppdatering av handlekurv i forbindelse med bruk av vår nettbutikk

Utlevering av opplysninger til tredjeparter:
For vår onlinebooking benytter vi tjenester fra Turitop S.L. Ved en booking via våre hjemmesider vil navn, telefon, epost og ip-adresse bli delt med TuriTop. Disse opplysninger benyttes kun til å reserve og bekrefte de bestillinger som kunden ønsker å gjøre.
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det

Betalingsløsninger:
Ved betaling med kort vil betalingsopplysninger og kortopplysninger bli behandlet av vår betalingsleverandør for kort, Stripe Inc. Og PayPal Europe. Sjoa Rafting a.s. vil etter gjennomført betaling ha tilgang til navn, adresse, telefonnummer epost, ip-adresse, samt de 4 siste sifrene av kortnummeret. Det lagres ingenting utover det som er nødvendig for håndtering av evt. problemer med betaling, oppheving av reservasjon og kreditering. Betalings- og kortopplysninger blir kun brukt til å utføre en betaling. Velger du under kjøpet å lagre kortopplysninger vil disse lagres hos vår betalingsleverandør, og vil ikke være tilgjengelige for oss.

Sletting av personopplysninger:
Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt kunderegister så lenge du er kunde hos oss, og inntil 3 år etter at du har vært kunde.
Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte:
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet:
Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon:
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
E-post: booking@sjoarafting.no
Telefon: +47 900 71 000
Postadresse: Heidalsvegen 736, 2677 Nedre Heidal, Norge
www.sjoarafting.no