title-icon-sjoaFirmatur

En stor del av vårt marked er bedrifter. Vi kan legge tilrette for forskjellige firmaararrangement, alt etter kundens ønsker. Vi har møterom etc. for bedrifter som må ha en legitim grunn for å besøke oss.Vi er ikke alltid så glade for ordet teambuilding, men foretrekker gjerne den norske varianten; lagbygging.Vi har medarbeidere som kan gjennomføre lagbygging på forskjellige nivåer.

ekte opplevelser

Mange bedrifter ønsker etterhvert å kombinere møter med spennende aktiviteter.

Vi skreddersyr bedriftsturer etter deres behov og ønsker og kan tilby mange spennende aktiviteter i kombinasjon med rafting, mat og overnatting.

Unik Atmosfære

Leiren vår har en unik beliggenhet ved bredden av Sjoa, og skaper den perfekte atmosfæren for våre gjester. Den er både samlingsstedet for aktiviteter, villmarkscamp for deg som vil sove i lavvo, og innendørs overnatting for deg som ønsker det. Her finner du mathus, møterom, sanitærbygg og bar med alle rettigheter.

Ønsker dere en høyere standard på overnatting, så samarbeider vi med Kvitfjell booking som tilbyr overnatting i Storhytter. Vi kan ordne med transport mellom Sjoa Rafting og Kvitfjell.

Lagbygging og motivasjon

Alle aktivitetene hos Sjoa Rafting har lagbyggingselementer i seg. Vi tilrettelegger lagbygging på ulike nivå ut fra ønsket formål og hensikt.