title-icon-sjoaMøterom

Møterommet er atskilt fra de andre lokalene hos oss. Det betyr at deltakerne får sitte helt uforstyrret her, selv om det pågår annen virksomhet i leiren. For større møter tar vi «stugu» i bruk og også mathuset. Vi har hatt møtearrangement med over 100 deltakere.

Til møtelokalene kan det bestilles kaffe, baguetter, frukt, mineralvann. Møterommet har projektor, DVD spiller og bredbånd.

Kino-oppsett
Kino-oppsett krever mindre plass per person enn de andre oppsettene. Oppsettet passer utmerket til presentasjoner der deltakerne spiller en passiv rolle.
klasserom
Klasserom består av bord/stol til hver deltager og er ofte benyttet i forbindelse med kurs/utdanning og når deltakerne har behov for å notere.
hestesko
Hestesko er ypperlig til mindre møter der man ønsker en aktiv dialog med deltakerne. Oppsettet krever forholdsvis mye plass, men gir kurs-/møteleder anledning til å holde nær kontakt med deltakerne.
styrebordoppsett
Styrebordoppsett er passende for mindre møter der man ofte diskuterer “over bordet”. Ved styrebordoppsett sitter deltakerne rundt et ovalt eller rektangulært bord.

Møterommet har plass til følgende antall personer ved de forskjellige oppsettene:

  • Kino-oppsett: 55
  • Klasserom: 44
  • Hestesko: 22
  • Styrebord: 24

Send forespørsel...