Skoleklasser er viktige gjester hos oss. Vi har mange skoler som kommer tilbake til oss, vår eller høst, år etter år. Vi tar i mot alt fra ungdomsskoleklasser til studentgrupper. Noen klasser er kun på en korttur rafting, andre er på ukesopplegg der vi legger vekt på den pedagogiske siden av vår kunnskap og erfaring. Vi ønsker ikke at de skal komme hit bare for å ha det morsomt og at ledere/lærere skal få noen «fridager». Vi ønsker at alle skal forlate oss med nye inntrykk, positive opplevelser og at klassen er mere sammensveiset på det sosiale planet.

For skoleklasser som er her på overnatting, ønsker vi alltid at overnattingen er i lavvu. Det er veldig sosialt, og det er en opplevelse mange av elevene ikke har hatt, og kanskje heller ikke får senere. Som nordmann bør de kunne i ettertiden fortelle: »klart jeg har ligget ute».

De kan ordne mat selv, eller de kan kjøpe all mat hos oss. Hvis klassen gjør mat til et eget prosjekt fra innkjøp til restavfall, så er det veldig bra om de ordner dette selv. Hvis de skal ordne egen mat uten noen plan, blir det gjerne kaos, og da anbefaler vi at de kjøper dette hos oss.

Ha gjerne en plan over hvor lang tid dere har til disposisjon, et noenlunde budsjett, formålet med turen, og vi gir dere en opplevelse klassen fortjener.

Vi har egen prisliste for skoleklasser. Kontakt oss for forslag til program og priser.

Send forespørsel...