title-icon-sjoaRafting – Leiraktiviteter

Dagstur Rafting
Turen varierer med vannstanden. På normal og høy vannstand rafter vi to ganger på Sjoas beste strekning. Første turen er en gjennomkjøring for å lære kommandoer, padleteknikk og samarbeidet i flåten. Etter lunsj utfordrer vi elva med mer surfing, lek og moro. Da er det action som teller. Vi er alene på Sjoa med dette – vi kutter ut “transportetappene”. Hvis vannstanden er lavere og tillater rafting gjennom “Vaskemaskinen”, avslutter vi turen i Riksanlegget for elvepadling. Vi padler innom leiren for en varm lunsj undervegs.
sjodalen (33)
Høydebane
Det er en høydebane med forskjellige elementer Her får du muligheten til å utprøve tyngdekraften, samt sjekket om du har høydeskrekk. Ni meter over bakken, oppe mellom trærne, er det spent opp stålwirer og stokker i et system. Før dere klatrer opp i det første treet, blir dere utstyrt med klatresele, et par slynger og noen karabiner. Dette er det vi kaller å henge i en tynn tråd. Vi klatrer opp i treet, fester sikringa vår. Nå skal du bevege deg fra tre til tre ved hjelp av hengebruer, tømmerstokker og balansering på slakk line.
sjodalen (27)
Brupendel
Like ved leiren vår er det ei bru over Sjoa. Vi fester tau midt på brua. Og vi utstyrer de som skal pendle med klatresele. Så fester vi tauet i selen, deltakeren går til enden av brua, og klatrer over rekkverket. Hvis deltakeren velger å hoppe, vil han/hun få en lang pendelbevegelse, først følelse av å gå i elva, deretter å tryne med fjellveggen på andre siden av elva. Men bevegelsen stopper, og returnerer, og lykken av å ha overlevd så langt, overstiger alt annet i øyeblikket.
bilde-20
Paintball
Paintballaktiviteten vår foregår på en skogsbane. Her vil de skyteglade få avløp for innestengte aggresjon. Vi har kapasitet til 24 deltakere samtidig på banen. Markørene er Tippmann 98 Custom. Deltakerne blir utstyrt med beskyttelsesmaske, markør, magasin med 200 ball og kjeledress (rød og blå). Vi bruker komprimert luft i stedet for CO2 av miljøhensyn og for driftsikkerhet.
bilde-6
Overnatting: Lavvu eller innendørs
Mat: Frokost lørdag og søndag, middag lørdag, lunsj lørdag og søndag
Lørdag: rafting dagstur, tur 2
Søndag: høydebane og/eller brupendel, alternativt paintball
Aldersgrense: 16 år
Pris: fra 2395,-

Send forespørsel...