title-icon-sjoaGavekort

Hvis du ønsker å glede noen med et gavekort fra oss, så gjør du følgende:

  • Send oss skjemaet hvor du skriver inn nøyaktig tekst slik du ønsker den på gavekortet i rammen nedenfor. Vi kopierer denne teksten og overfører den til en PDF som vi sender til din e-postadresse. Det er derfor viktig at teksten er akkurat slik du ønsker den, gjerne med hvem mottaker er, hvilken anledning og husk alle navnene hvis det er flere givere bak gaven.
  • Overfør gavens verdi til vår konto: 2095 06 17447. Der hvor det er forskjellige priser på lørdag og søndag i forhold til resten av uka, bruker du prisen som gjelder lørdag og søndag (korttur og dagstur rafting). Det tar normalt to dager før vi ser navnet på betaler ved overføringen. Viktig: Hvis giverens navn er et annet enn kontoeier, må du notere dette i e-posten slik at vi vet hva beløpet gjelder når det kommer inn på vår konto.
  • Når vi har registrert betalingen med navn på vår konto, lager vi gavekortet som PDF og sender til din e-postadresse. Du skriver ut gavekortet og gir til den lykkelige mottaker ved anledningen. Det tar normalt to dager før vi ser navnet på betaler ved overføringen.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Kontoeiersnavn

Tekst gavekort